Nieuwste productie(s)


titel:      DE MUUR VAN MIJNE GEBUUR
 auteur:  

Tony Collins

   

 

   

 

spelers:  

FRANS - Toine Cools

MARIETTE - Angèle De Bie

NIEKE - Sarina Jacobs

KELLY - Cathrien Geyskens

BERNARD - Dirk De Meulder

JOSFIN - Carla Caes

 

EDDY - Bjorn Pas

NELLY - Yanah Taelemans

ALEXANDER - Dirk Verhaegen

SERAFIN - Mia De Peuter

   

 

regie:    Lisette VERHOEVEN & Magda SPELTERS
     

het verhaal:

  De woning naast de familie Goegebuur staat op een dag "Te Koop".
Een unieke gelegenheid voor de inwonende dochter Nieke , die weduwe is , om samen met haar dochter Kelly naast haar ouders te komen wonen . . .
Maar zeer verrassend is de woning , op enkele dagen tijd ,reeds verkocht aan een alleenstaande man en zijn dochter .
Er worden door de nieuwe eigenaar plannen gemaakt en uitgevoerd en de ingrijpende verbouwingen aan de woning , kunnen niet rekenen op de goedkeuring van Frans Goegebuur!
Meningsverschillen en betwistingen brengen wrevel mee en een ongeluk blijft niet uit .
De goedgemeende onbeholpenheid van de facteur en de onvoorzichtigheid van Frans Goegebuur zorgen voor een klein drama. Als ook nog het zwaard van Damocles boven hun hoofd hangt , in de vorm van de Gemeentelijke ambtenaar en zijn "regels", is het hek van de dam!
Gelukkig heeft de jeugd wel gezond verstand . . . En zien en weten ze soms meer dan wij vermoeden . . .

 

   

 

opvoeringen:  

15-16-17-22-23 en 24 maart 2019

Vrij- en Zaterdag om 20:00u - Zondag om 14:30u

   

 

licht & geluid:  

Tony VAN DEN HEUVEL, Eddy VAN ROMPUY

   

 

affiche en grafisch ontwerp:  

 

Tony VAN DEN HEUVEL

 

   

 

reservatie en kaarten  

Vanaf 06 februari 2019 via mail angele.debie@telenet.be of telefonisch 0477.304.281

 Kaarten kunnen worden afgehaald vanaf 06/02/2019 op zaterdag en woensdag tussen 14:00u en 16:00u te Gemeentelijk Sportcentrum "'t BRIELEKE" Wommelgem

 
 

WomAct vzw kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt aan WomAct vzw. Womact vzw kan de volgende persoonsgegevens verwerken: Uw voor- en achternaam, uw adresgegevens, uw telefoonnummer, uw e-mailadres. WomAct verwerkt deze persoonsgegevens  om u telefonisch en/of schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen (bv. bij een annulatie van een voorstelling). WomAct  verstrekt uw persoonsgegevens nooit aan derden, behalve om te voldoen aan een wettelijke verplichting. De op de website van WomAct gepubliceerde namen en/of foto’s uit de voorstellingen zullen, op vraag van betrokkenen, verwijderd worden. U kunt een verzoek tot verwijdering sturen naar info@womact.be. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@womact.be en WomAct vzw zal zo snel als mogelijk, maar binnen de vier weken gevolg geven aan uw verzoek. WomAct vzw - Fortbaan 70 - 2160 Wommelgem - ondernemingsnummer 0659.685.122 - Bank.rek. BE59 9731 6126 1726